Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zarabiać w darkorbit?

ArcaniA2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Z góry mówię, że jest o tutorial dla tych, którzy mają minimum cztery drony typu Flax. Pokazuje on, jak łatwo zarobić zarówno uridium, jak i kredyty.

Krok 1. Musimy kupić Leonova (na innym nie pójdzie).

Krok 2. Ekspimy flaxy na mordonach do 6 lvl.

Krok 3. Sprzedajemy flaxy (po 2 mln każdy).

Krok 4. Powtarzamy wszystko 24 razy.

Aby powtórzyć cykl 24 razy, należy zabić dokładnie 6250 mordonów, ale dzięki nagrodzie jest to opłacalne.

Co otrzymamy:

Jeden cykl (258 mordonów):

PD: 825.600

Poważanie: 4128

Kredyty: 1.651.200

Uridium: 2064

24 cykle (6250 mordonów):

PD: 20.000.000

Poważanie: 100.000

Kredyty: 191.200.000

Uridium: 50.000

Załóżmy, że jeden cykl to jeden dzień. W 24 dni możemy mieć to, co napisałem wyżej. Jeden cykl w dwa dni też nie da złego wyniku.

To jest mój pierwszy poradnik, proszę o wyrozumiałość przy ocenianiu ;)

Opublikowano

Mój tut kupujemy leonka puszczamy na bocie na 1-2 .

A jeśli chcemy grać w Do bez botów to najlepiej zagrać w remix .

Można i botem, ale bot kosztuje, jeśli chcemy płacić, to możemy od razu kupić uridium. A koszty napraw w przypadku zniszczenia są dosyć duże. Poza tym istnieje drobne ryzyko zbanowania.

Opublikowano

Wg mnie lepiej już rozbudować skylab na kilku kontach i robić w taki sposób kredyty. Zaoszczędzenie czasu i większy zysk przy rozwiniętym skylabie, ale jak komuś się nudzi, to można i tak :D

Gra- DarkOrbit

Serwer- PL1

Bot- Tak

Opublikowano

albo kupic tego bota za te 40 zl i bocic... i teraz sie pochwale 3 godziny 24k urki ^^

kbotuserbar9ni9.png

|| PL3 || StreFaCieNi ||

|| BlackSpace || Szchachcic ||

Zapraszam na serwer cs jb !!! :) A tu lapcie smiszny film ;D

Opublikowano

Można i botem, ale bot kosztuje, jeśli chcemy płacić, to możemy od razu kupić uridium. A koszty napraw w przypadku zniszczenia są dosyć duże. Poza tym istnieje drobne ryzyko zbanowania.

No rzeczywiście koszty naprawy to dużo .

Tym bardziej że bot zbiera kupony .

http://scr.hu/0jvt/1sy9s

Żałuje że nie można zmienić nazwy .

Opublikowano

Takie plany ręcznego wbijania uridium/pd to tylko opłacało się na starym kliencie :) Teraz jedyną rozsądną opcją jest bot .

Opublikowano

Wg mnie lepiej już rozbudować skylab na kilku kontach i robić w taki sposób kredyty. Zaoszczędzenie czasu i większy zysk przy rozwiniętym skylabie, ale jak komuś się nudzi, to można i tak :D

no faktycznie oszczednosc na czasie;d zanim ten skylab wybudujesz mina wieki a leonkiem mozesz zarabiac od razu

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

no faktycznie oszczednosc na czasie;d zanim ten skylab wybudujesz mina wieki a leonkiem mozesz zarabiac od razu

Wyobraź sobie, że skylab można budować na kilku kontach na raz, więc wyobraź sobie efekt jaki będziesz miał przy 10-15 kontach. Będziesz trzepał miliony kredytów, ale jak ktoś woli latać po kilka godzin na x-3 i bić mordony, to prosze bardzo <_<

Gra- DarkOrbit

Serwer- PL1

Bot- Tak

Opublikowano

Wyobraź sobie, że skylab można budować na kilku kontach na raz, więc wyobraź sobie efekt jaki będziesz miał przy 10-15 kontach. Będziesz trzepał miliony kredytów, ale jak ktoś woli latać po kilka godzin na x-3 i bić mordony, to prosze bardzo <_<

A po co bot jest ? :D Żeby go używać on za Ciebie całą robotę odwala :P Ja tam nie boce jestem bez konta i nie mam zamiaru bocić <3

A jeżeli komuś się chce to niech lata z 5 godz na x-3 8S

DAJ LIKE TO NIE GRYZIE :)

sigpic2025_1.gif

Opublikowano

Gdzie kiedy i czym ? o.O

Kupujesz kbota u jakiegoś dealera, dostajesz licke, masz w 24h na dość dobrym koncie 80 k uri także nie ma co porównywać ;)

7yo9.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Poradnik dla dziesięcio latków którzy nie umia kupić bota.

niektórzy nie chcą kupować bota lub też na niego nie mają pieniędzy/nie chcą marnować, może chcą uczciwie grać? wierz lub nie, ale nie wszyscy to boterzy itp

Opublikowano

niektórzy nie chcą kupować bota lub też na niego nie mają pieniędzy/nie chcą marnować, może chcą uczciwie grać? wierz lub nie, ale nie wszyscy to boterzy itp

sorka ale jesteś śmieszny piszesz na forum o botach że niewszyscy bocą a co do poradnika to jest bez sensu

x

Opublikowano

Jeden cykl (258 mordonów):

24 cykle (6250 mordonów):

PD: 20.000.000

Poważanie: 100.000

Kredyty: 191.200.000

Uridium: 50.000

Jeśli 1 cykl to :

To 24 cykle:
19.814.400 PD
99072 poważania
39.628.800 Kredytów
49536 Uridium
I z tego co napisałeś, to z kredytami ostro przegiąłeś, a co do reszty to niewielkie zaokrąglenia...
Pomiędzy 191 mln kredek a 39,5 mln kredek jest różnica i to nie mała :)
Opublikowano

Jeśli 1 cykl to :

To 24 cykle:
19.814.400 PD
99072 poważania
39.628.800 Kredytów
49536 Uridium
I z tego co napisałeś, to z kredytami ostro przegiąłeś, a co do reszty to niewielkie zaokrąglenia...
Pomiędzy 191 mln kredek a 39,5 mln kredek jest różnica i to nie mała :)

on chyba liczył z sprzedanymi dronami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...